Értékesítés

Gépkocsik értékesítése jelenleg sajnos szünetel.

Kereskedésünk 1998 óta foglalkozik új Honda gépkocsik forgalmazásával és szervizelésével.

Tapasztalt, rátermett értékesítőink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére. A kezdeti lépésektől folyamatosan. Ugyanis hiszünk abban (és a hosszú évek tapasztalatai is ezt mutatják), hogy aki egyszer Hondát vesz, az márkahű marad. Éppen ezért számunkra minden egyes ügyfél egy leendő új Családtag Az autók adás-vételén kívül teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ide tartozik a gépjárművekkel kapcsolatos biztosítások kötése, okmányügyintézések, illetve a használt autók eredetiségvizsgálata.

Szerviz

Márkaszervizünk szintén több éves múlttal rendelkezik. Amennyiben Hondát vásárol, a szervizre aligha lesz szüksége, ám a karbantartás érdekében…

…képzett szerelőcsapattal várjuk ügyfeleinket.

A több állásos műhelyünkben a modern technológiával rendelkezünk. A komplett kiszolgálás érdekében, többek közt számítógépes motordiagnosztikát, futóműállítást, gumiszerelést, centirozást, karosszériajavítást és fényezést végzünk. Mindezek mellett teljes körű, hatósági műszaki vizsga bázissal rendelkezünk.

Alkatrész

A Honda gépjárműinek eredeti, gyári alkatrészeiből kiemelkedő csak segítséget raktárkapacitással rendelkezünk, illetve beszerzésükről rövid határidővel gondoskodunk. A gépkocsik szerkezeti alkatrészei mellett a gyári kiegészítők, tartozékok (extrák) teljes palettáját forgalmazzuk.

Egyéb szolgáltatások

  • Hitelügyintézés
  • Karbantartás
  • Garanciális- és garancián túli javítások
  • Fényezés bármely típusú gépjárművekre
  • Eredetiségvizsgálat
  • Műszaki vizsgáztatás