Civic Type R Challenge

Öt pálya, öt vezető, egy autó

A 2018-as Type R Challenge pilótái a korábbi Formula–1-világbajnok, Jenson Button, a WTCC versenyzői, Esteban Guerrieri és Tiago Monteiro, az NSX Super GT csillaga, Bertrand Baguette és a BTCC-legenda, Matt Neal lesznek.

A kihívások ideje

Célunk, hogy megdöntsük az elsőkerék-hajtású járművek körrekordjait öt híres európai versenypályán.

Küldetés teljesítve!

A #TypeR a legerősebb, legdinamikusabban gyorsuló elsőkerék-hajtású autó, amit valaha építettünk. Ezért, amikor a Formula 1 világbajnok, Jenson Button a Hungaroringen beült nagy teljesítményű modellünkbe tudtuk, hogy sem őt, sem minket nem hagy cserben. A #TypeRChallenge 2018 teljesítve, Jenson Button döntötte meg az ötödik, és egyben az utolsó pályacsúcsot.

Az új Type R megmaradt éppoly ütősnek, mint mindig is volt, egy fikarcnyit sem vesztett sármjából.”

- JONSON BUTTON -

Csak a rekordért

Csak a Type R rendelkezik a híres piros „H" emblémával.

Egy versenyautó, amelyet arra terveztük, hogy közúton is a hot hatchek felvillanyozó és kielégítő élményét nyújtsa – és pontosan ezt teszi. 2017 áprilisában a Nürburgring Nordschleifén 7 perc 43,8 másodperces köridővel kivívta a leggyorsabb elsőkerék-hajtású szériaautó címét.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

A CIVIC RÉSZLETESEN

Mindenkire vár egy Type R. Tekintse meg teljes modellválasztékunkat!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLASSZA A CIVICET

Tekintse át ajánlatainkat! A választás könnyebb, mint hinné.

AJÁNLATAINK

* Csak bizonyos felszereltségi szinteken. Az Android Auto™ elérhetősége változhat, bizonyos funkcióinak működését pedig befolyásolhatják a földrajzi viszonyok. Az Apple CarPlay® működése változhat, bizonyos szolgáltatásai pedig nem minden térségben érhetők el. Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye.