Erős és élettel teli

A TESTNEK ÉS
A LÉLEKNEK

Még több hely

420 literes csomagtartó

Vadonatúj

20 colos felnik

Tiszta stílus

Az utolsó csavarig átterveztük a Civic Type R-t, hogy minden szempontból felülmúlja elődjét.

A Type R nem rejti véka alá igazi személyiségét - a fényszóróktól a hátsó lámpákig minden részlet arról árulkodik, hogy szétveti az erő.

Dupla élvezet

Karcsú, erőteljes megjelenés.

Annak dacára, hogy végtelenül letisztult stílus jellemzi, megdöbbentően agresszív és sportos is egyben. A Type R fejlesztésekor különösen nagy hangsúlyt fektettünk a formatervre, hiszen a szabályozott levegőáramlás a minimális légellenállás és felhajtóerő záloga, az ütős dizájn pedig még feltűnőbbé teszi a modellt.

Egyedi karosszériájához a lehető legközelebb áramlik a menetszél, így kisebb a légellenállás és a légörvények kialakulásának esélye, ugyanakkor maximális leszorítóerő javítja az úttartást.

Ellenállhatatlan személyiség

Az összhatást új, 20 colos, egyedi felnik teszik még agresszívebbé és sportosabbá. Mindezt alacsony szabad hasmagassággal és stíluselemként is szolgáló, 245/30 ZR20 méretű gumikkal fűszerezték meg mérnökeink. A karosszériát képtelenség nem észrevenni - rövid túlnyúlásaival és határozott vonalaival örökre beég a szemlélő retinájába.

Aerodinamikai hatékonyságához, no meg a köridők lefaragásához a sík alsó borítás és az áramvonalas kocsitest is hozzájárul.

Áttervezve, átformálva, átpárnázva - az új, típusspecifikus sportülések minden helyzetben kényelmesek és jól tartanak.

Első a helykínálat terén

Ez nem szemfényvesztés, ez maga a valóság!

Az új Civic Type R-t egyedülálló helykínálat, alacsony tömegközéppont és intuitív vezetői környezet emeli ki vetélytársai közül. A módosított párnázatnak és az oldaltámaszoknak köszöngetően a pilóta minden szituációban biztosan és kényelmesen ülhet, az már csak hab a tortán, hogy a korszerű anyagoknak köszönhetően ezek a valaha volt legkönnyebb Type R-ülések.

Nagyobb szállítókapacitás

Ha éppen nem a versenypályán nyüstöli a modellt, megismerheti praktikus oldalát is. A hatalmas csomagtartóba rengeteg poggyász fér, így akár barátaival is nekivághat a hétvégi kiruccanásoknak.

Útközben élvezhetik a teljesítményt, az alacsony ülésmagasságot és a piros részletek nyújtotta pazar látványt...

A Bluetooth®-alapú hangvezérléssel hozzáférhet a telefonján tárolt információkhoz és lejátszási listákhoz.

Szorosabb kapcsolat

A Honda CONNECT lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon családtagjaival, barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

A bal oldali markolat mellett kapott helyett az üzemmódkapcsoló.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, SMS-eket küldhet és fogadhat stb.

Még több kapcsolat

Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

A CIVIC RÉSZLETESEN

Mindenkire vár egy Type R. Tekintse meg teljes modellválasztékunkat!

MŰSZAKI ADATOK

VÁLASSZA A CIVICET

Tekintse át ajánlatainkat! A választás könnyebb, mint hinné.

AJÁNLATAINK

* Csak bizonyos felszereltségi szinteken. Az Android Auto™ elérhetősége változhat, bizonyos funkcióinak működését pedig befolyásolhatják a földrajzi viszonyok. Az Apple CarPlay® működése változhat, bizonyos szolgáltatásai pedig nem minden térségben érhetők el. Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye.